SimonTaxacher-625

Požitky v Rakousku můžete potkat na každém kroku. V tomto směru je alpská republika  naprostou špičkou. Ovšem naprosto dokonalá symbióza skvělého kuchařského umění, nádherného designu a vysoké úrovně hotelových služeb čeká hosty jen v hotelu  Relais & Châteaux Rosengarten v Kirchbergu  uprostřed Kitzbühelských Alp.

Hotel řídí symptatický mladý pár Simon Taxacher  a Sandra Kobald. Jejich společná vášeň pro dokonalost každého detailu se odráží jak v celém interiéru hotelu, tak v kulinářské nabídce. Zatímco Sandra Kobald jistí bezvadný chod hotelu, kouzlí Simon Taxacher  neuvěřitelné lahůdky, které večer co večer fascinují nejen hotelové hosty, ale i návštěvníky z celé lyžařské oblasti.      

Simon Taxacher Restaurant

Simon Taxacher Restaurant

Lehkost designu
Moderní lifestylová koncepce hotelu skvěle harmonuje s alpským prostředím. Dokonalý pocit klidu a odpočinku vyzařuje i z použitých materiálů – od specielně upraveného dřeva, nejjemnější kůže až po útulné dekorační textílie. Vše je dílem Simona Taxachera samotného. Je vidět, že fantazie a cit pro krásu se může uplatnit nejen v gastronomii, ale i pojetí interiéru.        

Simon Taxacher – DAS RESTAURANT!
Simon Taxacher neponechává nic náhodě. Do vzhledu restaurace investoval nejméně tolik času a energie jako do systematického vývoje jeho kuchyně – zde se tento rodilý Tyrolák realizuje den co den prostřednictvím své nekonečné kreativity.

 

Mořský ďas

Mořský ďas

 

Jeho kuchařská filozofie zní: vysoce kvalitní výrobky připravit nejjednodušším způsobem. S úžasným citem dokáže vytvořit harmonii mezi alpskou a středomořskou kuchyní korunovanou nejlepšími rakouskými víny. A to hostům dokazuje každý den: ať při večerních menu o pěti chodech nebo během dne ve stylové restauraci . 

 

V
yznamenání
Delikatesy kuchyně oceněné byly oceněny čtyřmi kuchařskými čepicemi podle Gault Millaua
Grand CHef Relais & Chateaux – elita 160 šéfkuchařů z celého světa:  Les Grandes Tables du Monde
Falstaf Restaurantguide – 4 vidličky
Kuchař roku 2014 Der große Restaurant & Hotel Guide 

Víno v hotelu Relais & Châteaux Rosengarten
Skvělá jídla doprovázejí vybraná vína. Sommelier Andreas Katona doporučí hostům ke každému jídlo odpovídající víno z bohaté nabídky – ve vinném sklípku čeká kolem 700 druhů vín na své gurmety. Katonův jemný cit korunuje harmonii mezi francouskou středomořskou kuchyní Simona Taxachera, kuchyní inspirovanou tyrolským prostředím a jedinečným vínem z nejlepších vinic Rakouska a celého světa.

Návštěva restaurace Simon Taxacher v mnohém připomíná velkou operu: po overtuře s různými amuse-bouches, které naladí k večeři, následuje aromatické crescendo, které od talíře k talíři spěje k dramatickému vyvrcholení a poté k sladkému finále.  

Alpská zvěřina

Alpská zvěřina

   


 

 

 


 

Mramorová parní lázeň

Mramorová parní lázeň

SPA- slavnost smyslů
Takřka mystická atmosféra hotelových lázní hosta přenese do světa klidu a harmonie. Finská sauna, mramorová parní lázeň a vkusně zařízená prostorná odpočívárna zprostředkovávají dokonalou pohodu. Kdo dává přednost naprostému soukromí pro dva, může zvolit Rosen-Privat-Spa-Suite, kde si může vychutnat peelingové masáže, uvolňující aromatické lázně a vitalizující masáže, doprovázené lukulskými hody z hotelové kuchyně. 

 

Relais & Châteaux Rosengarten
 www.rosengarten-taxacher.com 

Fotocredit: Copyright Relais & Châteaux Rosengarten